Pazartesi-Cuma: 08:00 - 17:00

Ankara Ofis

Bizi Arayın

0542 144 75 76

 Prefabrik Ev

Prefabrik Ev

Prefabrik ev, duvar, pencere, kapı ve diğer tüm parçalarının fabrikada üretilip daha sonra evin yapılacağı yere oturtulduğu demonte bir ev tipidir. Prefabrik evlerin inşası için herhangi bir temel gerekmez ve kurulumu kısa sürede tamamlanan oldukça ergonomik evlerdir. Ülkemizde son yıllarda yaşanan doğal afetlerin ardından bir hayli tercih konusu olmaya başlayan prefabrik evler genel görünüş itibariyle betonarme evlerden hiçbir farkı olmamasının yanı sıra betonarme evlere nazaran daha estetik ve modern bir görünüşe sahiptir. Tek katlı veya çok katlı binalar halinde tasarlanabilen bu evler müşteri tercihleri doğrultusunda oda planlaması ve dış görünüş tasarımı yapılabilmektir.  Ayrıca ev içerinde tuvalet, banyo, mutfak ve odaların özenli mimarisi ve planlı şekilde bulunması yaşam kalitesini artırmaktadır. Prefabrik sektöründe hizmet veren Demir prefabrik bu alanda oldukça başarılı işlere imza atmakta ve kaliteyi siz kıymetli müşterilerimize uygun fiyata ayağınıza getirmektedir. Demir prefabrik olarak sizlere anahtar teslim sunacağımız hizmetler şunlardır:

  • Kaliteli malzeme: Üretim tesisimizde üretmiş olduğumuz prefabrik malzemeler 1. kalitedir. Tercih ettiğimiz kaliteli malzemeler Prefabrik evin sağlam yapıda olmasına ve uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Ayrıca kullanılan malzemenin yanmaz özelliği sayesinde olası yangınlara karşı oldukça korunaklıdır.
  • Müşteri tercihi: Prefabrik ev yapımında kullanılan malzemeden iç tasarıma kadar birçok alanda müşteri tercihi odaklı hizmet vermekteyiz. Bu da iç ve dış tasarımda özgünlük tanımakta ve müşterimiz hayalindeki eve sahip olmaktadır.
  • Uzman ekip: Tesisimizde üretmiş olduğumuz malzemeler uzman ekiplerce belirlenen alana profesyonel ve hızlı bir şekilde monte edilmektedir.
  • Taşınabilirlik: Prefabrik evlerin bir diğer özelliği ve kurulum kolaylığıdır. Yer ve konum olarak tekrar bir değişiklik yapılabilir veya kaydırılabilir. Bu da yön ve konum değiştirmek isteyen müşterilerimiz için önemli bir kolaylıktır.
  • Ergonomik: İç ve dış yalıtım sayesinde ısı giriş çıkışı sabitlenmekte ve bu nedenler çetin kış koşullarına ve ya kavurucu sıcaklarda yüksek koruculuk sağlamaktadır.
  • Dayanıklılık: Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler hafif ve oldukça dayanıklıdır. Bu nedenle olası depremlerde ve doğal afetlere karşı koruyuculuğu bir hayli fazladır.
  • Ekonomiklik: Demir prefabrik sizlere yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmaktadır. Bu da sizlere maliyeti düşük evlere sahip olma olanağı sağlamaktadır.
  • Doğa dostu: Demir prefabrik tesisimizde üretmiş olduğumuz malzemeler doğayla uyumludur bu nedenle doğasever müşterilerimiz için gönül rahatlı ile kullanım imkanı sağlamaktadır.

Demir prefabrik olarak Ankara’da bulunan üretim tesisimizde parça üretimini yapıp Ankara, İstanbul, İzmir,  Bursa, Kayseri, Gaziantep ve Türkiye’nin tüm illerine hizmet götürebiliyoruz. Kullanmış olduğumuz malzemenin kalitesinden ödün vermeden sizlere uygun fiyata ergonomik prefabrik evlere sahip olma olanağı tanıyarak sizlerin hayallerine ortak olmayı hedefliyoruz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için Demir prefabrik demirprefabrik.com olarak sizlerin bir telefon 0542 144 75 76 kadar uzağınızdadır. Anahtar teslim projelerimiz için sizlerin telefonunuzu bekliyoruz.

Video

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Fiyat Teklifi Alın