Pazartesi-Cuma: 08:00 - 17:00

Ankara Ofis

Bizi Arayın

0542 144 75 76

 Taş Ev / Villa

Taş Ev / Villa

Günümüz teknolojisi yaşam alanlarımıza kadar hayatımızın birçok alanına kolaylık ve güzellik getirmiştir. Gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte hızla inşa edilebilen ve konforlu evler olan Taş Ev/Villa talep gittikçe artmaya başlamıştır. Mimarisi kişi bazlı olabilen ve bir o kadar da kısa sürede yapımı tamamlanabilen bu yapılar zorlu hava şartlarına karşı da oldukça dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Ayrıca iç tasarım olarak oldukça kullanışlı olan bu evler estetiksel olarak da göz kamaştırmaktadır. Taş, genel yapı malzemesi olarak hiçbir kimyasal içermeyen bir nesnedir. Bu malzemeden üretilen Taş Ev/Villalar, genel itibari ile dayanıklı, sağlıklı, doğaya uyumlu, hiçbir zararlı kimyasal içermeyen, kirli havayı filtreleyebilen, deprem-sel-yangın gibi doğal afetlere karşı dayanıklı yapılardır. Kullanılan malzemeden dolayı uzun ömürlü olması elektrik ve benzeri hayati aksamların tam olması kullanım kolaylığı ve rahatlık sağlamaktadır. Ayrıca içyapı ve düzenlemede modern malzemenin tercih edilmesi uzun süre boyunca göze hitap etmektedir. 

Hayallerinizdeki ofis, iş yeri, ev gibi farklı amaçlar için kullanabileceğiniz konut modelini Taş Ev/Villa kalitesi ile sahip olabilirsiniz. Demir Prefabrik,  mimarlık ve mühendislik alanında ki sektörde edinmiş olduğu 20 yılı aşkın tecrübesi ile kaliteyi sizlerin ayağına uygun fiyata getirmeyi amaçlamaktadır.  Günümüz teknolojisini yakından takip eden ileriye dönük bakış açısı ile günlük trendleri yakından takip eden vizyonumuz ile sizleri ergonomik ve estetik taş ev hizmeti sunmayı planlamaktayız. Taş Ev/Villa yapılara Demir Prefabrik ile alanında uzman kişilerin yapmış olduğu yapılara sahip olabilirsiniz. Demir Prefabrik sizlere şu hizmetleri sunmaktadır.

  • Kaliteli malzemeden uygun fiyata Taş Ev/Villa hizmeti sağlanmaktadır.
  • Taş Ev/Villa yapı malzemesinden dolayı kışın sıcaklığı muhafaza etmekte yazın ise sıcak havanın emilimini azaltmaktadır. Yalıtım özelliği sayesinde mevsim şartlarına kısa sürede uyum sağlayan ergonomik konutlardır.
  • Taş Ev/Villa insan sağlığı açısından önemi büyüktür. Yapı malzemesi olarak kullanılan taş mikroorganizmaların üremesini ve yayılmasını engeller bu nedenler hastalıkların yayılmasının önüne geçer.
  • Taş Ev/Villa yapımında taş malzemelerin kullanımı yapılarda uzun süre ayakta kalmasını sağlamaktadır. Öngörülen bakım planlarının uygulaması yapıların daha uzun yıllar dayanmasına yardımcı olmaktadır.
  • Taşın dayanıklı bir malzeme olması yapılan taş evlerin deprem, yangın gibi doğal afetlere karşı Taş Ev/Villa içinde yaşayan canlıların güvenliğini sağlamaktadır.
  • Taş Ev/Villa yapımı konusunda müşteri tercihleri önemlidir ve bu doğrultuda gerekli düzenlemeler yapılabilir.

Taş Ev/Villa günümüzde kullanıcı tercih sıralamasının en üst sıralamasında yer alamaya başlamaktadır. Ergonomik ve kaliteli yapıya sahip olan bu evlerin özellikle doğal afetlere karşıda dayanıklı olması tercih konusunda önemli bir avantaj sağlamaktadır. Demir prefabrik olarak Ankara’da bulunan üretim tesisimizde parça üretimini yapıp Ankara, İstanbul, İzmir,  Bursa, Kayseri, Gaziantep ve Türkiye’nin tüm illerine hizmet götürebiliyoruz. Kullanmış olduğumuz malzemenin kalitesinden ödün vermeden sizlere uygun fiyata ergonomik Taş Ev/Villa sahip olma olanağı tanıyarak sizlerin hayallerine ortak olmayı hedefliyoruz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için demirprefabrik.com olarak sizlere bir telefon 0542 144 75 76 kadar uzağınızdadır. Anahtar teslim projelerimiz için sizlerin telefonunuzu bekliyoruz.

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Fiyat Teklifi Alın